Complete tuinsets zijn er in verschillende soorten en maten, hieronder een greep uit ons assortiment.

Complete tuinsets, uitgevoerd met een bank van 180 cm breed een tafel van 260 cm lang, voorzien van 3 stenen tegels van 60 x 60 cm en drie comfortabele stoelen. De complete tuinsets worden handgemaakt in onze werkplaats en kunnen derhalve aan uw wensen worden aangepast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de set met een kleinere tafel en in plaats van 6 met 4 stoelen te leveren, ook de bij behorende bank zal dan bijvoorbeeld 140 cm lang worden  in plaats van 180 cm.

Desgewenst behandelen wij uw steigerhout tuinmeubelen met diverse kleuren beits. Denk hierbij bijvoorbeeld aan white wash, grey wash, antiek grenen en oud eiken. Hiermee creëren we diverse uiteenlopende resultaten, van trendy tot klassiek. Wij leveren u een kwalitatief hoogwaardige tuinset van steigerhout, tegen een aantrekkelijke prijs. De meubelen zijn vervaardigd uit (gebruikt) steigerhout.

Een tafel van steigerhout is geschikt voor zowel binnen als buiten-gebruik. Tafels voor binnen worden voornamelijk gemaakt van nieuw steigerhout welke behandeld wordt met bijvoorbeeld grey wash of white wash. Al is gebruikt steigerhout uiteraard ook geschikt om binnen te gebruiken.

 

Complete tuinsets
Complete tuinset voor maar 550,- euro
Rotterdam-20130327-00117 (1)
Complete set met 6 stoelen voor maar 675 euro.

Bij het uitzoeken van een nieuwe complete tuinset is het uiteraard belangrijk om eerst te bepalen welk type meubelen het beste past bij uw specifieke wensen. U wilt een trendy en authentieke stijl neerzetten, dan kunnen steigerhouten tuinmeubelen wel eens hetgeen zijn waar u naar op zoek bent!  Deze stoere houtsoort misstaat namelijk op geen enkel terras en is uitermate geschikt voor zowel particulier gebruik als voor horecaondernemingen die een eigentijdse uitstraling willen neerzetten.

IMG-20130520-WA0000
Hele mooie set met een tafel van 300 cm lang en 80 cm breed, een bank van 300 cm lang en 3 stoelen. Deze set is verkrijgbaar voor maar 650 euro.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, laat vrijblijvend een reactie achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.

 

Deel deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone