Nieuw in ons assortiment zijn de handgemaakte steigerhouten kinderbedden. Deze handgemaakte steigerhouten kinderbedden zijn gemaakt van gebruikt steigerhout en uitermate goed geschuurd zodat er geen splinters meer aan het hout zitten. Kinderen vinden dit bed geweldig en u zal zien dat de kamertjes van de kinderen netjes opgeruimd zullen zijn en blijven. De kinderen willen de ruimte die onder het bed is gemaakt volledig benutten en al hun speelgoed erin proppen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het handgemaakte steigerhouten kinderbed kan desgewenst op maat worden gemaakt. Het bed wat hierboven afgebeeld staat heeft de  afmetingen van: 200 cm breed X 120 cm diep en 200 cm hoog. Het handige trapje zorgt ervoor dat de bewoner van het bed gemakkelijk zelf in en uit bed kan komen, zonder halsbrekende toeren uit te halen.

Het hierboven afgebeelde bed is speciaal op maat gemaakt voor een van onze vrouwelijke klanten. Voor een mannelijke klant kan het bed worden aangepast om het een stoerdere uitstraling te geven. Onze handgemaakte steigerhouten kinderbedden kunnen worden uitgevoerd met hartjes, maar ook met bijvoorbeeld kantelen, voor elk wat wils.
De steigerhouten kinderbedden worden met de hand gemaakt op verzoek, de prijs per bed zal verschillen en daarvoor is de prijs op aanvraag. Voor meer info of het bestellen van het steigerhouten kinderbed kunt u onderstaand contactformulier invullen,wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Deel deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone