DSC_1581DSC_1584Steigerhouten banken zijn trendy, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De banken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Onze banken worden met de hand gemaakt van nieuw of gebruikt steigerhout, gladgeschuurd en splintervrij opgeleverd. Dit maakt steigerhout een uitermate geschikt soort materiaal voor het maken van bijvoorbeeld steigerhouten meubelen en toebehoren. Deze meubelen drogen namelijk snel na een flinke regenbui, daar waar andere houten tuinmeubelen veel langer moeten drogen voordat ze weer gebruikt kunnen worden. De meubelen zijn niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen.

Hele mooie steigerhouten bank met een zitgedeelte van180 cm.
Voor maar 175 euro

bank en tafel 1 bank en tafel 2

Deze mooie set van bank plus tafel is ook verkrijgbaar in andere maten, de hierboven afgebeelde bank plus tafel is verkrijgbaar voor 350 euro.

DSC_1193
Heel mooi steigerhout bankje met scharnierende zitting. Afmetingen zijn 160 cm breed en 65 cm diep.
DSC_1191
Dit bankje is uitstekend geschikt om op een balkon te zetten, omdat de diepte van de bank minder dan 75 cm is.

De meubelen voor binnen zijn extra grondig geschuurd, maar met behoud van het robuuste karakter. Voor buiten zijn de meubelen, robuust, om lekker te ontspannen en tot in de late uurtjes na te genieten van die lange fijne zomerdagen. Een steigerhouten bank maakt dat meer dan mogelijk. Schitterende buitenmeubelen welke een unieke sfeer en uitstraling creëren.

Alle steigerhouten banken en loungesets  worden gemaakt van A- kwaliteit geschuurd nieuw of gebruikt steigerhout. Indien gewenst behandelen wij uw steigerhout tuinmeubelen met een uiteenlopend assortiment aan beitsen, waaronder white wash en grey wash. Diverse trendy kleuren zorgen voor een enorme diversiteit aan uitstraling. Er is momenteel veel aanbod in steigerhouten meubelen en toebehoren. Echter zijn de prijzen hoog opgedreven door een nog grotere vraag naar deze trendy meubelen. Wij bieden u mooie en kwalitatief goede steigerhouten meubelen voor een betaalbare prijs. De meubelen zijn sfeervol, robuust, duurzaam en gaan jarenlang mee. Mooi voor in de tuin of op het balkon, aangekleed met vrolijk gekleurde kussens en accessoires. Kies een meubel van uw smaak uit en geef de maten door, dan wordt deze voor u op maat gemaakt en splintervrij geleverd.

Tevens zijn voor onze banken en stoelen kussens op maat en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Bestellingen kunnen worden geplaatst door middel van het contactformulier.

Deel deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone