Loungebanken voor buiten, van nieuw en gebruikt steigerhout, op maat gemaakt. Deze complete set is uitgevoerd met een plantenbak in de hoek met een verhoogde bodem en afgewerkt met worteldoek. Bij deze set, voor buiten, is gekozen voor een tafel met de afmetingen 60 cm bij 120 cm, deze tafel is voorzien van een een stenen tegel in het blad met de afmetingen van  40 x 80 cm.

Hele mooie complete set met loungebanken voor buiten, plantenbak en bijpassende tafel.

Hele mooie loungebanken. Set met banken van 250 cm en 200 cm zitgedeelte+tafel van 60×120 cm en een plantenbak in de hoek. Deze totale set is van u voor maar 850,00 euro.

Loungebanken voor buiten zijn op dit moment een trend. De op onderstaande foto getoonden loungebank is voor buiten en  heeft een zitgedeelte van 250 cm en heeft een totale breedte van 290 cm. Onze loungebanken voor buiten worden keurig afgewerkt en glad geschuurd opgeleverd.

Loungebank voor buiten met een zitgedeelte van 250 cm.

Steigerhouten loungebank voor buiten met een zitgedeelte van 250 cm. Totale breedte van de bank is 290 cm voor maar 375,00 euro. Tevens is deze bank verkrijgbaar in andere maten.

Loungebank voor buiten

Steigerhouten loungebank voor buiten, zitgedeelte 130 cm.Totale breedte 170 cm voor 250,00 euro.                           Tevens verkrijgbaar in andere maten. Bovenstaande bank is een van onze loungebanken voor buiten en is gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft een zitgedeelte van 130 cm en een breedte van 60 cm voor het ultieme zitcomfort.

 

DSC_1259

DSC_1260

 

Bovenstaande loungebank kan in iedere maat voor u met de hand worden gemaakt, dit geldt voor al onze loungebanken voor buiten, laat onderstaand een reactie achter met de door u gewenste maten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

Deel deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone