Steigerhouten salontafel.

geplaatst in: interieur | 1

Op onderstaande foto’s staat een steigerhouten salontafel van 120 X 120 cm. De tafel is voorzien van een verdieping onder het bovenblad aan de onderzijde om alle folders en bladen op te bergen. De steigerhouten salontafel is voorzien van een white wash afwerking. De tafel staat op vier zwenkwielen om de tafel makkelijk te verplaatsen. Deze tafel is verkrijgbaar is verschillende afmetingen.┬áDe afgebeelde tafel is verkrijgbaar voor 400 euro.

Bestel uw salontafel van steigerhout

Salontafel
Salontafel
Een salontafel van steigerhout afmetingen van het voorbeeld: 120 x 120 cm. De prijs is voor dit voorbeeld en ter indicatie. Heeft u andere maten nodig? Dan zal u vrijblijvend een offerte ontvangen van ons.  
Waardering 5.00 uit 5
 399,00 In winkelmand

 

 

Steigerhouten salontafel 120 X120 cm

 

Deel deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

One Response

  1. Joke Schilt

    hoi hoi ik wil toch even een reactie geven. ik heb afgelopen week een wandbord ontvangen van steigerhout- totaal, ik had hem twee weken geleden besteld en nu is het al afgeleverd hij ziet er heel mooi en goed afgewerkt uit. ben er heel blij mee, de salontafel vind ik ook wel heel stoer, maar dat moet ik nog even met mijn man overleggen ha ha met vriendelijke groet,
    joke.

Laat een reactie achter